Cum Putem sa ne Incalzim Casa cu o Centrala Termica?

De centrale termice pe gaz vaillant a apei Hydronic, sau la cald a fost în uz de mai mulți ani. Pur și simplu pune sistemul utilizează apă încălzită pentru a incalzi spatiul de locuit în care este instalat. Acest tip de centrale termice pe gaz vaillant este cunoscut sub numele de radiație. Este furnizat de un cazan și folosește convecție normale sau ventilator asistat convectie pentru a incalzi nici o zonă.

Cele mai multe sisteme de centrale termice pe gaz vaillant cu apă caldă va începe cu un cazan central. Acest cazan poate sau nu poate avea un rezervor de apă care se încălzește în. Unele modele noi sunt tankless.

Ambele utilizează combustibil, fie că este vorba de gaz, petrol sau energie electrică, iar acum adăugați lemn sau pelete, un fel de combustibil este ars pentru a furniza energia care încălzește apa.

centrala-termica-27

După ce a fost încălzit la aproximativ 200 de grade, apa caldă este apoi circulat prin radiația care este conectat la cazan printr-o buclă sau bucle. Această circulație este gestionat de o pompă desemnat pentru a incalzi zona. Sisteme de zona Multi vor avea mai multe bucle de diferite domenii.

Fiecare zonă are o pompă de circulație care se mișcă apa încălzită la un apel de la un control. Acest control devine e mesaj din partea utilizatorului ajustarea unui termostat electric în zona zona este de service.

Odată ce aceste termostate sunt stabilite acestea devin automat, pornirea sistemului și oprirea cu creșterea temperaturii și toamna. Relee sunt folosite la centrala pentru a apela la orice echipament necesar.

Este esențial ca drept cantitatea de radiatii fi instalate în fiecare zonă pentru a menține temperatura chiar în întreaga cameră. Acest lucru se face cu un calculator generat pierderi de caldura care vă va spune cât de mult plinta este nevoie.

Unele sisteme au nici o plinta și, în loc să se bazeze pe tub instalat în pardoseala de a crea radiației necesar pentru a incalzi zona. Acest lucru este cunoscut sub numele de centrale termice pe gaz vaillant radiantă și este doar una dintre numeroasele forme radiației poate lua în cadrul unui sistem de centrale termice pe gaz vaillant a apei calde.

Astfel, seria de bază de funcționare este un telefon de la un termostat vine atunci când energia termică este de dorit. Cazanul este energizată și se aprinde pentru a oferi centrale termice pe gaz vaillant. Pompa de circulație propriu-zis este, de asemenea tensiune și începe să circule apă prin conducte care zone și înapoi la cazan.

Ca trecerea apei prin radiații căldura este transferată în camera se încălzește prin procesul de convecție. Acest lucru pur și simplu folosește principiul conform căruia căldură crește. Când radiația se încălzește aerul din jurul ei devine fierbinte și se ridică. Când se întâmplă acest aer nou este tras de sub și procesul continuă până când termostatul de cameră este îndeplinită. În acest moment, sistemul intră în regimul de așteptare și așteaptă următorul apel pentru căldură.

Sisteme de incalzire de acest tip, sunt în mod normal un sistem închis și ar trebui să fie întotdeauna verificate în mod regulat pentru orice scurgeri. Chiar și o picurare de la un robinet poate duce la defectarea sistemului prematură din cauza minerale adăugate echipament corozive. Când există scurgeri de apă din sistemul de apă nou este adăugat automat la cazanul ca un element de siguranță pentru a menține cazanul de funcționare uscat și arde. Această apă adăugată va coroda componentele și cazan rapid. Fix imediat orice scurgeri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *