Cum Se Face SEO?

În acest articol vom fi acoperind mai multe cum se face SEO termeni, (scurt pentru search engine Optimisation optimizarea) Deci, aici vom merge din nou am auzit unii dintre voi spun – “mai multe fraze care ca un incepator Ive auzit niciodată înainte”. Da, este confuz “black hat”, “pălărie gri” sale suficient pentru a sufla mintea cuiva ştiu etc.

seo-38

Iată de ce trebuie să ştiţi acest lucru

Dar problema este cu siguranţă pentru Sam & I, le-am găsit nu jumătate ca uşor de a face bani online ca guru ar fi să crezi atunci când acestea sunt de vânzare-vă următoarea “mare lucru”, produs de valoare mare bilet. Şi ceea ce nu vrem cei doar la început să experienţă este ceea ce avem în trecut – ai pus într-o mulţime de efort, cred că tu o faci tot drumul, apoi te brusc a lua “pălmuit” de Google şi apoi dau seama ce-am făcut greşit – dar doar astfel încât sa deprimant, deci ascultă şi nu te pălmuit +

Black Hat cum se face SEO se referă la tehnici care merge împotriva a declarat Reguli motoarele de căutare şi directoare. Pălărie albă cum se face SEO se referă la tehnicile care sunt A-okay. Metode de SEO pălărie gri sunt tehnici care te fac să meargă, “Hmm. ar trebui să I se face acest lucru?”

De fapt, majoritatea oamenilor considera pălărie gri pentru a pălărie albă metode care sunt un pic riscant. Cu alte cuvinte, chestii care nu este împotriva regulilor, dar te simt ca tu ar trebui să nege face-o. Ei îndoiţi regulile, dar nu rupe-le.

Numim, uneori, râzând gri pălăria metode “viitor negru pălărie”! Acestea sunt lucruri pe care doar nu sunt împotriva regulilor încă!

Aici este ceea ce înseamnă totul pentru tine.

Black hat SEO va lua tu interzis. Pălărie de gri ar putea obţine un smackdown la motoarele de căutare. Aceste metode sunt un pic riscant, dar o mulţime de oameni le folosesc. Eu vă spun ceea ce unele dintre ele sunt astfel încât cel puţin puteţi şti că sunteţi în zona gri.

Automate de Social Media

Probabil ştiţi că există programe de software care vă permite să automatizeze profilul de mass-media sociale. De exemplu, puteţi obţine 30.000 adepţi pe Facebook sau Twitter folosind cereri masă.

Eşti într-adevăr că populare? Este un fel de te face să zero capul. În timp ce, probabil, este împotriva regulilor de site-uri sociale mass-media, Google nu a făcut nimic despre asta încă. Dar, evident, tu esti jocuri de sistem.

Plata pentru Social marcare

Aceasta este o strategie care face o mulţime de oameni şi este complet gri pălărie. Aveţi posibilitatea să fie plătiţi pentru oameni pentru a sugera site-urile altora pe site-uri sociale marcare, sau puteţi crea mai multe conturi şi promova sneakily lucrurile tale. Din nou, sociale marcare site-uri ar putea interzice tu, dar Google nu va. Nu de acum, oricum.

Comentarii plătite

O altă formă de răsplată este angajarea cineva să scrie comentarii bune de produsele sau serviciile dvs. Există cu adevărat nici o modalitate pentru motoarele de căutare să crack jos pe aceasta, chiar dacă au vrut să. Este real sau nu? Dar ar trebui să fie conştienţi de faptul că acest lucru este considerat un pic mai umbrite.

Vorbind de răsplată, o mulţime de oameni în considerare plătit backlink pentru a pălărie gri. nu cred. Este cu siguranta negru pălărie în măsura în care sunt în cauză. În mod expres este împotriva regulilor.

Conţinut de răzuire

Folosind duplicat de conţinut pentru site-ul este considerat pălărie gri. Sau târşâitură la alte site-uri, chiar dacă aceste site-uri vă permit să facă. Articolul filare este considerată de mulţi a fi pălărie gri deoarece este crearea de conţinut fals “original”. O mulţime de oameni considera chiar PLR pentru a pălărie gri. Practic, orice metodă care taie colţurile pe crearea de conţinut original este la graniţa dintre zona gri.

Site-uri de micro

Micro site-uri nu sunt neapărat gri pălărie, dar cu siguranta pot fi. Site-uri de micro sunt pălărie gri atunci când le-aţi luat o grămadă de site-uri diferite pentru cuvinte cheie diferite, şi ei punct înapoi la site-ul original. Unele site-uri de micro (sau “micro nişă site-uri”) sunt pur şi simplu foarte orientate nişă site-uri. Cei care sunt bine. Dar să fie conştienţi că Păianjenii s-ar putea considera pălărie gri.

Pălărie gri nu este tot rău. Unele servicii de publicitate chiar şi că acestea oferă cum se face SEO pălărie gri. Dar tine minte că daca o faci, tu ar putea primi pălmuit cu următoarea actualizare. Deşi nu este complet împotriva regulilor, motoarele de căutare nu place. Dacă faci lucruri care credeţi că ar putea fi un nu-nu, probabil faci pălărie gri.

La succesul dumneavoastră

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *