Cele Mai Bune Trucuri pentru Imbunatatirea Casei Tale

Nu contează dacă doriți să-și vândă proprietatea dumneavoastră sau sunt de gând să păstreze, trebuie să vrei mereu să fac mai bine. Chiar extrem de sarcini fundamentale pot avea o influență masivă asupra valorii de casa ta. Acest post este de gând să meargă mai mult decât unii dintre factorii care le puteți face pentru a face domiciliu mai bună.

constructie-casa-30

Pe măsură ce planificați o renovare casă, ia în considerare cu privire la diferența de valoare între ceva ce vă place personal și ceva care va apela la posibilele cumparatori pe termen lung. Ai putea face ca proprietatea ta mult mai puțin atrăgătoare pentru un cumpărător, dacă face iasă în evidență de la alții din cartier. Pentru mai multe informatii: http://www.casemexi.ro

Chiar înainte de a configura panouri pe pereti, dungi dumneavoastră vopsea! Chiar dacă instalați panourile meticulos, peretele de sub poate afișa și prin fisuri. A lua timp pentru a măsura și marca în care panourile se vor întâlni. Dacă aveți panouri, asigurați-pozitive meciurile vopsea de culoare!

Dacă preferați un fel economică de podele, veți prefera vinil de mai sus de piatra sau placi ceramice. Vinil este robust, elastic, rezistent la apă, și ușor de instalat datorita adezivului care este încorporat pe spate. Pardoseli de vinil este achiziționat în seturi de țiglă sau într-o foaie de utilizat pentru locatii mai mari.

Gândiți-vă la punerea în peepholes în ușile exterioare ale casei tale. Fă-o astfel încât să puteți vedea în siguranță, cine se află în afara ușa ta. Acest proiect-efort de instalat este o îmbunătățire proprietate ieftin. Dacă aveți 15 minute și o mașină de găurit, atunci esti la jumatatea drumului! Având un vizor se va lua în considerare departe de anxietate senzație de fiecare dată există un bat la usa ta, ca urmare a faptului veți avea luxul de a vedea care este pe partea cealaltă.

În cazul în care începeți o sarcină îmbunătățire în baie sau bucatarie, opriți apa oferi înainte de punerea în instalații sanitare sau de fixare a efectua. S-ar putea sa te uiti evident, dar o mulțime de proprietari uita acest pas și terminați cu o mizerie mare.

Lumini solare individuale nu va costa foarte mult, dar ei de fapt sunt doar pentru decor. Dacă vrei un lucru care poate împinge înapoi noaptea, trebuie să luați în considerare de fapt electric. Luminile electrice sunt mult mai scumpe, dar ele produc mult mai bine lumina și finală mai mult decât cele solare.

Când sunteți de vânătoare pentru antreprenori, ia în considerare pentru a obține estimări comparabile din fiecare afacere. Ai o listă de sarcini, cum ar fi reparatii si inlocuiri, gata pentru a merge înainte de a face contact cu contractantul inițial. Prezenta că listarea identic cu fiecare contractor vă cere sfatul. Dacă ați da fiecare contractant o listă de verificare diferit, va avea nici o modalitate de a identifica care unul este furnizarea de cea mai buna valoare.

Atunci când se ocupă cu benzină, aveți nevoie pentru a se asigura că este reducerea oprit. Sparks poate avea loc în orice moment. S-ar putea chiar acum au fost unele de combustibil în liniile de când te-ai mutat aparatul.

Daca faci munca pe masa din bucatarie sau baie, nu va neglija să răstoarne de pe apa. Daca faci un DIY proces de îmbunătățire acasă aproape de alimentare cu apă și conducte, sunteți sensibil la răsturna pe apă.

Acestea că locuiesc în proprietatea ar putea fi deranjat de sarcini interne de îmbunătățire ședere. Un excelent mod de a face acest lucru este de a face singur. Acest lucru reduce anxietatea ca esti de funcționare.

Fii sigur ca nu va subestima niciodata nici un proiect de îmbunătățire acasă. Deși nu știi niciodată ce se va întâmpla vreodată, face investigații, astfel încât să sunt la fel de pregătit ca posibil. Acest lucru va ajuta să se ocupe de ceva care vine drumul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *