Cei Mai Eleganti Butoni de Camasa!

Imbracaminte pentru barbati a luat mult timp inspirat din lumea sportului adoptare atât etichetele și tipurile de îmbrăcăminte în sine. Nimeni deci mai mult de designer de tricou polo masculin, acest tricou a ajuns să reprezinte uzura inteligente sport pentru generații de bărbați și-a făcut drum în societate convențional dintr-o bucată atent proiectat de uzură sport. Rene Lacoste a fost un profesionist de tenis campion care a constatat tricouri care jucătorii au fost necesare pentru a purta pentru a fi greoaie și el a decis să proiecteze un tricou care nu ar împiedica tenis său.

Jucatorii purtau tradițional tricouri cu mâneci lungi, care vor rostogolesc mâneci până la cot peste lor, dar ei au venit de multe ori în jos în timpul unui joc care a provocat iritare și a intrat în modul de jocul lor. Acesta este motivul pentru Lacoste proiectat tricouri vehement, cu mâneci scurte, a proiectat, de asemenea, cămașa de a avea o lungime mai mare la spate, astfel încât să a ieșit din pantaloni în timp ce se juca. El a adăugat logo-ul de crocodil la partea de sus stanga a tricoului după porecla lui pe teren.

butoni-camasa-46

Dezvoltarea tricou polo

Când Ralph Lauren a creat gama Polo Ralph Lauren a făcut polo tricoul una dintre principalele sale elemente din colecția, chiar reflectând stilul de Lacoste în a avea o emblemă pe partea de sus stânga, de data aceasta un jucător de polo, cimentare legătura dintre cele două pentru totdeauna. Linia Ralph Lauren a butoni de camasa a devenit un simbol de uzură bărbați și industria modei masculine în întreaga lume.

Butoni de camasa au fost purtate de jucători de polo din motive similare jucatorii de tenis, pentru că ei au fost mai putin invazive în timp ce joacă și materialul oferit unele permeabilitate, care este o parte importantă a oricărui tip de îmbrăcăminte sport.

Alte Sportul principal, care are o sinergie cu camasa polo este golf, a devenit elementul cel mai comun de îmbrăcăminte purtat pe tur de golf profesionist. Acest lucru se datorează faptului că de confort și materialul respirabil lor sunt construite din a le face perfecte pentru vremea caldă și să poarte toată ziua.

Popularitatea sa a însemnat că mulți dintre etichetele de golf de top au luat de proiectare și a creat propriile tricouri de multe ori cu un logo similar ca stil cu primul designer de bărbați cămașă Polo Lacoste lui. Scottish golf Marca Lyle și Scott au fost producătoare de tricotaje exclusiv de peste 130 de ani, ca parte a rebranding lor de a face apel la un public mai tânăr au introdus propria tricou polo cu vultur logo-ul. Popularitatea de polos Lyle și Scott poate fi văzut în multe domenii ale modei barbati cu o mulțime de celebrități care aleg să le poarte, care are, la rândul său a crescut statutul și reputația lor.

Butoni de camasa de designer pentru bărbați sunt încă un element extrem de popular de îmbrăcăminte, din cauza confort și versatilitate lor, acestea pot fi atât haine inteligent si casual.

Pentru mai multe informatii: http://www.accesoriul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *